Előnyök és hátrányok Távol a 66 százaléktól, és 100 százalékos edénytől

Nem csak végre kell megszabadulni, így egyenesek; mindazonáltal feloldják őt vagy őt, de a 888sport vélemény meghatározás nem tartalmaz olyan hangjegyeket, amelyek miatt Villain sorai nem olyan valószínűek. Ugyanakkor a 99-es és a 98-asok egy- és 2-páros leosztásban is lebonyolódnak, ezért nehezebb rossz néven találni. Elképzeled, hogy az egyik 99 nagyot akar választani, de nem így van. Sok leosztást, hogy biztosan legyőzze a megfelelő választást – pár kéz valóban képes lesz arra; ráadásul ma is képes vagy rájuk.

  • A megfelelő módszer valójában az új tartomány teljesen ellentétes oldala.
  • Emiatt a saját sokszínűségünk lehetővé teszi számunkra, hogy 33,6 százalékos VPIP-t kapjunk.
  • Bármilyen c-playing módszer az ilyen típusú problémák eredménye lesz, még akkor is, ha saját vonalainkat befolyásoljuk a profit maximalizálása érdekében.
  • Mivel csak QQ+-ra, AK-ra és AQ-ra teszek 3 tippet, hogy valóban megérjen (dos.9 százalék), egyszerűen be kell adnom 3 százalékos blöfföket, hogy tároljam a blöffömet, és lehet, hogy ötven/ötven variációt érhet el.
  • Az aktív fórumokon szeretik a kisebb tétméretet, hogy erős, de bizonytalan, közepes erősségű kezükkel megcáfolhassák a garanciát.
  • A rövid ciklus mellett elengedhetetlen, hogy a hiperturbók belsejében a földre csapódjon.

Helyes, ezért ebben az esetben a friss árut is kihasználja a választékban, hogy segítsen egymásnak egy robusztus megfontolást növelő diverzitás és robusztus játékkínálat kialakításában. Vagy az alapítványaival együtt fogad, vagy vizsgálja, hogy ellenőrizze az emelést, vagy ellenőrizze a több mint pár párjával a check-növekedést, mindkét játék. Csak kellően szilárd kezeitek van az ilyen típusú chatszobákban ahhoz, hogy támogassák egymást a csekkben. növeli a tartományt, és sokféle szerencsejátékot kínálhat. Azaz a korábbi chatszobák helyett, ahol mi voltunk, ezekben az egész tartományodra nézel, majd utána egy pillantást vetsz a sok értékre emelésre, valamint azokkal az emberekkel, akik blöffölnek.

Emlékezés a flop előtti tartományokra: Tanulmányozza a The Range alapját: 888sport vélemény

Konkrét versenytársakkal szemben hatékony lehet az egész burgonya chips berakása, de általában nem az. Ráadásul az oka annak, hogy határozottan az SPR gondolatával kezdődik, amiről sokkal többről beszélgettünk. Ha öt ember élvezi a vadonatúj flopot, hogy mindenért $dos legyen, ami 198 dollárt tesz ki, a friss SPR ebben a példában próbálja ki a 198 dollár/8 dollár ~ huszonöt.

Button Against Huge Blind, 40bb Hatékony

Előnyök és hátrányok Távol a 66 százaléktól, és 100 százalékos edénytől

Azok a flopok, amelyek nem részesítik előnyben az új flop előtti emelőt, valójában szokatlanok, de olyanok, mint azok a flopok, amelyeket a vadonatúj emelő gyakran passzol. A hat♥ 5♦ 4♦, köztük a garantált próbálkozás szinte csak az LJ bevonásával szakadt meg, és BB-be kerülhet, a BB pedig élvezheti az őrült erényt. A sok flop közül az Ön számára a friss flop előtti emelő erősebb változatossága sikeres fogadást szerez, ha az emberek néhány bankjegyet néznek a BB hívójával szemben.

Az előbbi egy hatékony ad-halmazt jelez (kivéve persze, ha egy teljes mániásszal is állunk szemben), ha gombemelés vagy, az emberek négy lapot kaphatnak. Fontos megfontolandó kérdés az a tény, hogy amint azt tervezzük, hogy három tétet emelünk csak egy nyitójátékkal szemben, a friss időben sokat fogunk látogatni a flopra. Ha az online játékot a konténerkorlátozási formátumon belül csillagozzák meg, és a részvényeket sokkal jobban fogod leosztani, a hármas fogadással való kapcsolatfelvétel általában a megfelelő fogadás az ellenségünknek.

Előnyök és hátrányok Távol a 66 százaléktól, és 100 százalékos edénytől

A legújabb gomb plusz a perjel valójában elsődleges rangot jelent, mert azt jelenti. Ezen kívül vannak olyanok, amelyek csökkentett emelési modelleket használnak, ha növelni akarjuk az élvezet sikerét. Nagyon kevés kéz próbálkozik elég erősen ahhoz, hogy kéznél legyen az emelés és az újraemelés. Annak ellenére, hogy bízol abban, hogy ésszerű formában vagy a 3-legnagyobbkal szemben, még mindig aggódnod kell a kezdeti emelő miatt. Nagyon, mindent meg kell hajlítani, tekintet nélkül a pozícióra vagy a kupac arányaira.

A versenyeken belül egy kis időt játszunk az asztalnál, ahol bárki is van, egyszerűen megfizethető szintű leosztást gyűjtünk össze, és nem szerezünk pontot újra együtt ülve, hogy hónapokat birtokoljunk. Ellentétben a határozottan a BB megközelítésével, ha egyszer SB lapos – ők is jobban csábítják őket arra, hogy a tartomány javát keressék, és jobban láthatóvá váljanak a hívószámok. Ennek egy eleme a vadonatúj ösztönzőkkel rendelkezik a szorítástól, de a korlátozott tartományokból is származik, amelyek rövidebbek a többutas területeken belül. A rendkívül illeszkedő akciók rendkívül lineárisak, és ebből a közvetlen okból a legfinomabbak.

1. kéz: Milyen képzett méretek használhatók itt?

Három út körül kell játszania az összes igazán értékes kezével, hacsak a legújabb panel nem változik. Sokkal kevesebb leosztást kell használnod a csökkentett verziókhoz képest. Így sok mindent meg kell fontolnod, lehetővé téve az ellenségednek, hogy egy ingyenes körkártyát megfigyelhessen. Minden bizonnyal az én személyes kedvenc részeim a póker áttekintése során, amelyekben megoldók vannak, a c-fogadások és a check-introducok (lásd a gyors verem nézetemelésről szóló személyes áttekintésemet a legtöbb megoldó által alapozott pillantás-emelési tanácsért). A tökéletes GTO-stratégia megtapasztalásához az ellenfél semmit sem tesz azért, hogy kihasználja a tiédet, de te sem használsz ki senkit. Ez messze van a versenyek végső technikájától, ahol a legtöbb szakember kihasználható.

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.