БИО ПРОДУКТИ

Био кисело млякоДомашно кисело мляко

Млякото, което предлагаме се доставя от семейно стопанство.

Там животните се отглеждат по естествен за тях начин – никога не са вързани, през зелените сезони пасат в планината, а през зимата се хранят с чиста храна, произведена от самите фермери.

Освен всеизвестните качества на киселото мляко – значително количество протеини, калций и калий – то има и рядкото ценно свойство на пробиотик. Това ще рече, че подобрява състоянието на чревната флора, помага на полезните бактерии при тяхната работа по храносмилането и пречистването на организма и подсилва имунната система.

Нашето киселото мляко е нашата гордост! Правим го всекидневно с много внимание.

 

“Айранът е уникален!” – Това е репликата, която всички наши гости споделят, веднага щом го опитат. С приятен  вкус, тази напитка е направена от истинско домашно мляко  което може да се приготви само в домашни условия. Може да утоли жаждата и да ви нахрани, да ви охлади в жегите, да уравновеси кръвното ви налягане (с малко сол). Идеален е за след спорт.

Био медБио Мед

Тук може да опитате истински био мед събиран от пчелите,които се намират в непосредствена близост до акациеви, липови, борови гори, също така и от много билки. Медът може да се опита и с директна консумация от восъчната пита както пчелите сами са си я направили. Пчелите са отглеждани в екологично чист район.

Дървесни видове като акция и липа, диворастящи треви и билки предлагат богата паша за пчелните семейства от ранна пролет до късна есен. Богат на витамини и минерали, изключително чист и с високи хранителни качества 100% био пчелен мед.